Del Grau al Món

Ací us oferim una sèrie d'enllaços d'interés que ens permetran coneixer una mica més del Grau i de la seua gent:

EL GRAU:

Grau gràfic. Blog creat per Sergio Ferrer que conté imatges comentades del passat del Grau

Grau Històric. Blog creat per Sergio Ferrer que recull la història del Grau

Memórias del Grao de Castellón. Blog en record i homenatge a Miguel Senent creat pel seu fill. Recull les seues històries i investigacions al voltant del passat del Grau.

GRAUERS I GRAUERES:

Jose Manuel Batiste "Poly". Escritor autodidacta i col·laborador de la Revista La Barraca. En aquesta web podeu llegir les seues obres "El vuelo del colibrí" i "Misterio desconcertante".

Pilar Gil. Periodista i escriptora. Autora de les novel·les "Historias de navegantes", "Horizonte de sucesos", "Los sembradores de vientos" i "Clases espectrales".

Alex Rodríguez de Valcárcel. Dissenyador i cineasta. El seu últim curtmetratge "Concreteworld", filmat al Grau, ha estat seleccionat i emés per la BBC.

Joan Baptista Campos Cruañes. Metge i escriptor del Grau de Castelló. Ha publicat nombrosos poemaris i ha guanyat premis de prestigi com el Senyoriu d'Ausiàs March de Beniarjó, el Manel Garcia Grau de Castelló o els Premis de la Mar del Grau.

ASSOCIACIONS:

Associació Cultural La Barraca. Fundada en 1985, organitza activitats culturals al Grau de Castelló. Fa un recull de la memòria històrica del Grau. Organitzadors dels Premis de la Mar de poesia. Al 2003 el col·lectiu va ser distingit com a "Valencians de l'Any" per la Fundació Huguet.

 

Si coneixeu algun grauer que creieu pot resultar interessant donar a coneixer pel seu talent en qualsevol camp: pintura, esport, poesia, narrativa, etc. feu-nos arribar el seu enllaç a redaccio@revistalabarraca.com.es